Varovanje osebnih podatkov

Ponudnik se zavezuje k trajnemu varovanju vseh osebnih podatkov uporabnika. Uporabnikovi podatki v nobenem primeru ne bodo predani nepooblaščenim osebam.

Ponudnik za nedoločen čas hrani pri registriranih članih podatke kot so: ime in priimek, e-poštni naslov, kontaktni telefon, primarni naslov in naslove za dostavo, državo prebivališča, čas in datum registracije in arhiv komunikacije s ponudnikom. Ponudnik bo osebne podatke uporabil izključno za potrebe izpolnitve naročila (pošiljanje informativnega gradiva, ponudb, računov) in ostalo potrebno komunikacijo.

Za varovanje osebnih podatkov je odgovoren tudi uporabnik sam, in sicer tako, da poskrbi za varnost svojega uporabniškega imena in gesla ter ustrezno programsko (protivirusno) zaščito svojega računalnika.

Ta stran uporablja nekatere nevsiljive piškotke za shranjevanje informacij na vašem računalniku, ki ne shranjujejo osebnih podatkov. 

Nekateri piškotki na tej strani so ključnega pomena za pravilno delovanje spletne strani. Ti piškotki se aktivirajo takoj ob obisku naše spletne strani. Gre za piškotke, ki določajo jezik in valuto, ohranjajo spletno sejo in za namen analitike. 

Prav tako uporabljamo nekaj piškotkov, ki niso ključni za delovanje spletne strani. Ti piškotki spremljajo (anonimno) uporabnika na strani, z namenom, da bi izboljšali vašo izkušnjo in zadovoljstvo z uporabo spletne strani. Če se s tem ne strinjate, ti piškotki ne bodo aktivirani, vendar s tem nekatere funkcije na strani ne bodo delovale.

Poglej Mobilno / Standard