Piškotki

Pregled zasebnosti

To spletno mesto uporablja piškotke za izboljšanje vaše izkušnje med navigacijo po spletnem mestu. Iz teh piškotkov se piškotki, ki so po potrebi razvrščeni, shranijo v vaš brskalnik, saj so ključni za delovanje osnovnih funkcionalnosti spletnega mesta. Uporabljamo tudi piškotke drugih proizvajalcev, ki nam pomagajo analizirati in razumeti, kako uporabljate to spletno mesto. Ti piškotki bodo shranjeni v vašem brskalniku samo z vašim soglasjem. Prav tako imate možnost, da se od teh piškotkov odjavite. Toda izklop nekaterih piškotkov lahko vpliva na vašo izkušnjo brskanja.
 
Bistveni piškotki
Potrebni piškotki so nujno potrebni za pravilno delovanje spletnega mesta. V to kategorijo spadajo samo piškotki, ki zagotavljajo osnovne funkcionalnosti in varnostne značilnosti spletnega mesta. Ti piškotki ne hranijo nobenih osebnih podatkov.
 
Nebistveni piškotki
Vsi piškotki, ki morda niso posebej potrebni za delovanje spletnega mesta in se uporabljajo posebej za zbiranje osebnih podatkov uporabnikov z analitiko, oglasi, drugo vdelano vsebino, se imenujejo kot nepotrebni piškotki. Pred prikazovanjem teh piškotkov na vašem spletnem mestu je obvezno pridobiti soglasje uporabnika.
 
Ob odpiranju strani se naložijo naslednji piškotki:

Piškotke lahko izbrišete ali onemogočite z nastavitvami v vašem brskalniku. Če onemogočite piškotke, vam nekateri deli spletne strani leseni-planet.si morda ne bodo delovali pravilno (nakupovalna košarica ipd.).

Sistem: Leseni-planet.si.
Leseni Planet © 2020. Kontakt: VS